Ydinviesti 2020 -tiimistä löytyy osaamista, näkemystä ja innostusta

Projektipäälliköksi valittiin neljännen vuoden journalistiikan opiskelija Pilvi Pitkäranta Tampereelta. Ainejärjestössään Vostokissa toiminut Pilvi näkee Ydinviestissä valtavasti mahdollisuuksia:

– Odotan jo innolla ensi vuoden Ydinviestiä! On suuri kunnia päästä mukaan tapahtuman projektitiimiin ideoimaan tapoja, joilla ensi vuoden tapahtumasta tehdään vielä entistä suurempi ja siistimpi. 

Nelihenkiseen tiimiin valittiin viestintävastaavaksi Elias Reinikainen (Parku), Johanna Malinen yritysyhteistyövastaavaksi (Lööppi) ja Janina Paananen tuotanto- ja yritysyhteistyövastaavaksi (Reettorit). Ensi kertaa Ydinviestin historiassa tekijätiimistä puolet on journalistitaustaisia henkilöitä.

– Tällä porukalla saadaan varmasti tehtyä loistava tapahtuma! Journalistiikan opiskelijana olen tietty erityisen iloinen, että tiimissämme on mukana yhtäläisesti sekä viestinnän että journalistiikan opiskelijoita.

Valinnoissaan hallitus painotti valinnoissaan ennen kaikkea innokkuutta ja näkemyksellisyyttä kehittää tapahtumaa entistä vaikuttavammaksi. Kokemus aiemmista vastaavista projekteista nähtiin etuna, mutta ei välttämättömänä. 

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Sakari Siilin on hyvin tyytyväinen valittuun tiimiin: 

— Lähtötilanne ensi vuodelle on kiehtova, koska tiimissä on loistava sekoitus eri vuosikurssien, oppiaineiden ja kaupunkien opiskelijoita. Uskon tiimin vievän Ydinviestin seuraavalle tasolle!

Tiimi aloittaa toimintansa vuodenvaihteen tienoilla, jolloin myös esittelemme heidät tarkemmin Ydinviestin somessa. Ensi vuoden tapahtuman päivämäärä ja teema päätettäneen kevään aikana.

Lisätietoja:

Aapeli Tourunen

Hallituksen puheenjohtaja

044 9705500

Pilvi Pitkäranta

Ydinviesti 2020 projektipäällikkö

040 0963224