Ydinviestin kesäkuulumiset

Kesä ja auringonpaiste saapuivat ryminällä. Kun monilla lomat kuiskivat jo korvaan, Ydinviesti 2025 -tapahtuman projektitiimi heräilee ja vahvistaa voimiaan. Hallitus taas suunnittelee yhdistyksen 5-v syntymäpäiväjuhlia. Ydinviestin kesäkuulumisia voisi kuvailla sanoin ”Järjestötyöt eivät lepää”.

Vuoden 2025 Ydinviesti-tapahtuman projektipäällikkö Annika Sairanen muodosti mallikkaasti uuden projektitiimin. Ja wau millainen poppoo meillä on kasassa! Mukana on sekä viestinnän että journalistiikan opiskelijoita ympäri Suomea, aina Lappeenrannasta Tampereelle asti. He tuottavat takuulla timanttisen tapahtuman, johon saapuu monipuolinen kokoonpano yhteistyökumppaneita ja opiskelijoita. Tiimi saa nauttia kesästä vielä hetken sillä välin kun Ydinviesti ry:n hallitus valmistelee tulevaa kautta budjettisuunnitelmien, perehdytysmateriaalien ja päivitettyjen CRM-listojen parissa.

Välimainos: Haluaisiko sinun organisaatiosi osallistua viestinnän ja journalistiikan opiskelijoiden timanttisimpaan työelämätapahtumaan alkuvuonna 2025? Ydinviesti-yhteistyökumppanit ovat tapahtuman suola: he järjestävät opiskelijaosallistujille työpajoja, joissa opiskelijat ratkovat viestinnällisiä case-tehtäviä. Kaikki lopputuotokset jäävät yhteistyökumppanin käyttöön. Tapahtumakummit tukevat toimintaa muilla keinoin, kuten taloudellisin avustuksin, totta kai näkyvyyttä vastaan. Lue lisää kumppanuuksista täältä. Kiinnostuitko? Ota varaslähtö kumppanihakuun ja laita sähköpostia hallitus@ydinviestiry.fi! Laaja haku alka heti kesän jälkeen.

Ydinviesti ry:n hallitus valmistelee hiljalleen yhdistyksen puolipyöreää syntymäpäivää. Kannattaa pitää elokuun ensimmäiset viikonloput vapaina, jos osallistuminen kiinnostaa! Lisätietoa tulee kesän aikana Ydinviestin sosiaalisen median kanaviin ja nettisivuille. Hauskojen suunnitelmien ohella hallitus kokoaa viestintästrategiaa, jonka tarkoituksena on kirkastaa yhdistyksen viestinnällinen linja. Tavoitteena on tehdä viestinnästä entistäkin saavutettavampaa ja selkeämpää kaikille sidosryhmille. Viestintästrategia tulee luettavaksi nettisivuille heti sen valmistuessa.

Rentouttavaa ja reipasta kesää toivottaa,

Ida Seluska, Ydinviesti ry:n sihteeri

sekä muu Ydinviestin hallitus